1. elokuuta 2016

Lipevät lirkkumiehet

Tinderin mies nro.3., josta kirjoitin Tindertreffailua -postauksessani aiemmin, on saanut minut pohtimaan, mistä tunnistaa lipevän miehen. Lipevän miehen tunnistaminen on taitolaji, jota jokaisen itseään kunnioittavan sinkkunaisen kannattaa ehdottomasti harjoitella. Sillä ajan haaskaaminen lipevään mieheen on sama kuin pesisit vessanpönttöä aina uudestaan ja uudestaan saamatta sitä koskaan puhtaaksi. Toki lipevät miehet voivat tulla kyseeseen, silloin kun haluat itsekin pitää hauskaa vain yhden illan ajan, mutta itse en ainakaan yhden illan jutuista välitä.
Yleensä tunnistan lipevän miehen (nykyään siis), mutta en ole tindermies kolmosesta vielä varma, onko hän lipevä vai ei. Joidenkin miesten lipevyyden tunnistaminen kun vaatii oman aikansa. Joten ohjeeni miesten suhteen on, että käytä deittailuaika harkiten äläkä hötkyile, jos haluat pitää itsesi poissa pleijereiden ulottuvilta. Joka tapauksessa kokosin alle listan asioista, jotka viittaavat siihen, että mies, jota tapailet on mahdollisesti lipevä.

1. Miehen kännykkä pitää ääntä koko ajan, ja siihen tulee jatkuvasti viestejä. Toki hänellä voi olla ylihuolehtivainen äitikin, joka soittelee hänen peräänsä, mutta valitettavan usein kyseessä on naislauma, joka vastailee hänen tuhansille naisille lähettämiin viesteihinsä.

2. Mies tykkää Facebookissa vähäpukeisten naisten kuvista ja sivuista. - You know ne isotissiset blondit naiset, jotka esittelevät perseitään Instassa ja Facessa ja Snäpissä.

3. Kuulet kaveriltasi, että mies on ehdotellut myös hänelle samoja asioita kuin sinulle.

4. Mies valehtelee, että on kotona, vaikka on oikeasti baarissa. Lisäksi muutkin valheet (paitsi valkoiset) viittaavat siihen, että mies on mahdollisesti lipevä lipeäkala.

5. Mies sanoo rakastavansa sinua jo toisilla treffeillä, pahimmassa tapauksessa jo ensimmäisillä.

6. Mies on ERITTÄIN hyvännäköinen. - Valitettavan usein, ei tietenkään aina, näillä miehillä on naisia joka sormelle eikä ihan puhtaimmat jauhot pullissaan.

7. Heti kun katseesi välttää miehestä, miehen katse kiinnittyy jo seuraavaan naiseen. - Tämän voit varmistaa seuraamalla miehen katsetta, vaikkapa kaupan näyteikkunasta vaivihkaa. Toki on normaalia, että heteromies ihailee naiskauneutta, mutta jos hän kuolaa joka naisen perään, niin mies saa lirkkumiestestistä yhden pointsin lisää.

8. Suurin osa miehen Facebook-kavereista on naisia ja mies viihtyy koneella turhankin paljon, vaikka ei ole nörtti. Hox hox! Muista erottaa nörttimies lirkusta: nörttimiehen tunnistaa hienhajusta, änärin pelaamisesta ja rasvaletistä.

9. Mies kehuu sinua vain ulkonäön osalta eikä hän ole kiinnostunut sinun voinnista tai tekemisistä sen enempää kuin seksistä naapurin Jorman kanssa.

10. Mies ei kerro, mitä on tehnyt päivän aikana. Ja kun kysyt, mitä hän on tehnyt, hän ei vastaa tai empii pitkään. - Vaikka haluaisit kuinka olla ainoa, hän on luultavasti käynyt samana päivänä kuin näkee sinua, jo kolmilla tindertreffeillä, vaihtanut viiden naisen kanssa puhelinnumeroa ja pussaillut kahdeksan blondin kanssa. Lirkkumies on ehtivä.

11. Mies iskee silmää. ;)

12. Mies koittaa ottaa heti läheisyyttä.

13. Mies lähettelee jo tutustumisvaiheessa silmäniskuhymiöitä ja pusuemojeita.

14. Törmäät joka nurkalla miehen exiin. - Toki voi olla, että hänellä ei vaan ole vielä tärpännyt kenenkään kanssa, mutta todennäköisempi vaihtoehto on, että mies vaihtelee naisia kuin sukkapareja.

15. Miehen suudelmat ovat limaisia. - Varo kielareita!!!

16. Mies latelee kohteliaisuuksia solkenaan - Esim. Voi kun olet kaunis!

17. Mies saa sinun olosi erityiseksi ja aivan ainutlaatuiseksi, tai ainakin yrittää saada - Esim. Sä olet jotain niin erilaista, kuin muut naiset...

18. Mies on puhelinmyyjä. - Varokaa vain, puhelinmyyjät ovat usein turhankin hyviä puheissaan!

19. Mies tekee varta vasten sinulle oman kappaleen. - Kitara käteen ja ikkunan alle rämpytteleen! Kyllä ne jotku muusikkomiehet osaavat ;)

20. "Tämä on rakkautta ensisilmäyksellä." - Ja mies sanoo tämän heti tavatessaan sinut ensimmäistä kertaa.

21. Miehen partavesi tuoksuu kilometrien säteelle, hänen hiuksensa ovat täynnä geeliä ja hän liikkuu isänsä ostamalla punaisella avoautolla.

22. Miehen ego on hänen sieluaan suurempi. Pahimmassa tapauksessa niin suuri, ettei mahdu edes ovesta sisään.

23. Mies ehdottaa ensimmäistä tapaamista kotonaan tai sinun luona - Meille vai teille? ;)

24. Mies haluaa tavata sinua vain iltaisin. - Älä ala kenenkään uninalleksi!

25. Miehellä on valtavat muskelit. - Muskelit ovat monen naisen mieleen, monet naiset puolestaan lirkkumiehen mieleen.

Ja vielä lopuksi, jos vinkit eivät auttaneet sinua miehen lipevyyden selvittämisessä tässä perusvarma pleijeritesti (ei kuitenkaan yhtä varma kuin kaupan raskaustesti): Kokeile parhaan kaverisi kanssa, mitä tapahtuu, kun bestiksesi alkaa juttelemaan jätkälle, jota deittailet/jonka kanssa seurustelet. Minä ja Elina kokeilimme kerran minun seurustellessa, mitä tapahtuisi, jos Elina ehdottaisi silloiselle poikaystävälleni (olkoon hänen nimensä vaikka Samuel) treffejä. Samuel vastasi Elinan viestiin, että mikä ettei. Ja siinä vaiheessa vasta tajusin, mikä lirkku Samuel onkaan! Sitä ennen en ollut yhtään edes tullut ajatelleeksi, että Samuelkin voisi kuulua joukkoon lipevät miehet. Siispä laitoin välit poikki Samueliin silloin ja elämääni kuului yksi lirkkumies vähemmän.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti